lunes, 20 de diciembre de 2010

LO QUE DICTA LA RAZON HACE DAÑO AL CORAZON

He posat el títol en castellà perquè impacta mes per la rima que no pas en català, i reflecteix un altre moment a la meva vida en el que haig de fer el pas d'una determinació que cau per la seva lògica fent cas contrari al que diu el cor.
Qui ens coneixeu, que sou la gran majoria que llegui-ho aquest bloc, sabeu que fa una mica més d'un any, la nostra vida laboral va canviar. Ara ens adonem, que no va ser només un canvi de treball, si no, que va ser un meravellós canvi quasi total del nostre sistema: horaris, manera de veure les coses i situacions, i, sobre tot prioritats i canviar l'escala de valors en funció del que necessites en aquest moment.
Obrir un centre de massatge, que poc a poc es va transformant en un centre de salut de teràpies naturals i alternatives, amb les portes obertes al carrer, mes teràpies, mes estudis, mes gent, implica moltes hores i limitar els dies festius als que indiqui el calendari, a partir d'aqui, ens oblidem de ponts i si hi han urgències, presentacions, tallers, amb molt de gust aprofitem els dissabtes. Això vol dir que la poca estona que ens queda lliure hem de cuidar de la família i de casa nostre.
Això per una part, per l'altre, uns meravellosos adolescents, amb el seus criteris, amics, estudis, formant-se la seva personalitat, es difícil que les seves prioritat d'oci siguin les mateixes que les nostres, es llavors, arribant aquest punt, quan la raó dicta mes que el cor el que hem de fer.
Es il·lògic seguir mantenint una Autocaravana, ens fa molt mal vendre-la, però, més greu ens sap no fer-la servir i veure com passen els caps de setmana sense gaire bé tocar-la. El canvi es un altre vegada contundent, prioritzem i el que era important ahir, avui no ho es tant, per molt tossuts que ens posem i mirem enrere, tot va rodant i ens hem de saber emmotllar; evidentment, ens agrada sortir, bellugar-nos, es per això que el proper pas es substituir el cotxe per una furgoneta tipus camper i tindrem només un únic vehicle que ens serveixi tant per diari com per oci. Tenim molt bons amics i companys de viatges, sobre tot del fòrum http://www.totcamping.cat/ que evidentment volem seguir trobant-los. Al mes d'agost, malgrat siguin pocs dies, marxarem i gaudirem d'algun viatjet, però, segur que d'un altre manera de la que fins ara coneixíem, i això m'agrada.
També haig de dir, potser perquè no plori tant el cor, que l'auto s'ha marxat cap a Figueres, amb una meravellosa família que estic segur que la cuidaran i faran seva.
Una abraçada a tots.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

S'ha de mirar endavant i vosaltres en sabeu. El gran canvi ja el vareu fer fa un temps i l'heu superat amb nota; així que aquest, tot i que segur que ha costat, també el passareu.

Montse-monrib

Unknown dijo...

Gracies Montse, es el que te la vida, que dona voltes i has de saber voltar amb ella.
Una abraçada